Onze Merken

Onze collecties zijn geschikt om toe te passen voor home en project, alle merken zijn unieke Europese merken met verlichting of design meubilair.

Levering uitsluitend via zorgvuldig geselecteerd dealernetwerk.

Al meer dan 80 jaar is het creëren van meubelstukken die de hedendaagse behoeften interpreteren altijd de missie geweest van Bonaldo.

Al meer dan 40 jaar aanwezig op de meubelbeurs in Milaan. Betrouwbaar partner voor retailers, interieur-ontwerpstudio’s en projectinrichting door hun hoogwaardige stoffering

De tijdloze geest, een evenwicht tussen kunst en industrie, is dezelfde die de hedendaagse productie van FontanaArte inspireert, een evenwicht tussen helderheid en duurzaamheid.

Buiten de gebaande paden denken om originele designverlichting tot leven te brengen, vrij van elk stereotype, is wat Karman elke dag leidt bij alles wat ze creëren.

Een volledig originele en out-of-the-box verlichtings-collectie waarvan de fabricage “100% Made in Italy” en met veel aandacht voor detail.

Door onze flexibele productie kunnen we geluidsabsorberende lampen produceren, lampen die de lucht filteren en zuiveren, lampen die de variatie van natuurlijk licht volledig automatisch reproduceren.

Sitia is een merk opgericht in 2002. Het is gespecialiseerd in het creëren van stoelen voor contractruimtes met de nadruk op kwaliteitsstoelen “made in Italy”.