Bonaldo

Al meer dan 80 jaar is het creëren van meubelstukken die de hedendaagse behoeften interpreteren altijd de missie geweest van Bonaldo, een bedrijf uit de regio Venetië gevestigd in Padua, een interpretatie van het Italiaanse design op internationale schaal.
Bonaldo werd in 1936 opgericht als een ambachtelijk bedrijf gespecialiseerd in de productie van metalen ledikanten. Door de jaren heen is de oorspronkelijke geest achter het handgemaakte werk van Bonaldo geëvolueerd en volwassen geworden volgens een pad waarin designinnovatie wordt geïnterpreteerd als een alomvattend totaalproces en niet als eenvoudige technologische vernieuwing.

Door de dialoog met de designwereld kan het bedrijf hand in hand groeien met het werk van bijna dertig ontwerpers en verschillende succesvolle samenwerkingen lanceren: partnerschappen die, onder leiding van Bonaldo, collecties hebben opgeleverd die over de hele wereld bekend zijn, een onderscheidend kenmerk voor producten met een sterk stilistisch karakter.

Tegenwoordig heeft het familiebedrijf, vertegenwoordigd door de derde generatie, een sterk groeiend en intercontinentaal pad gevolgd met de aanwezigheid van Bonaldo-showrooms op elk continent.

Exclusief agent voor Nederland.