Neuhaus

Paul Neuhaus Lighting Group biedt een uitgebreid assortiment woonkamerverlichting aan en bewijst dat kwaliteit en aantrekkelijke prijzen elkaar niet uitsluiten.

Opgericht in oktober 1962 door Paul Neuhaus, is het toenmalige tweemans-bedrijf uitgegroeid tot een levendig bedrijf in de verlichtingsindustrie – vandaag de dag in de tweede generatie door een familie gerund en gevestigd in Werl, Noordrijn-Westfalen. Nu present op de markt met o.a. de merken Q-Smart Home Lights en NeuhausPURE. Met het exclusief door Paul Neuhaus ontwikkelde Q-Smart Home Lights kunnen nu meer dan 150 lampen comfortabel via smartphone of tablet worden bediend. Pas de kleur aan jouw stemming aan en ervaar de veelbelovende kleurwerelden. 

Ook het recent geïntroduceerde merk NeuhausPURE kenmerkt zich door functies als E-Slide en E-lift. Puristisch, esthetisch, verfijnd en 10 jaar garantie– dat is NeuhausPURE. De toekomst van de verlichtingsontwikkeling kent weinig organische grenzen. Daarom heeft Neuhaus zich ten doel gesteld om met de bijzondere lampen van NeuhausPURE een geometrie te creëren die overtuigt door maximaal purisme en zich richt op de essentie. Klassieke vormen hebben nieuw leven gekregen. De lampen zijn uitgevoerd in geborsteld aluminium en creëren een comfortabele en gezellige sfeer.

Exclusief agent voor Nederland.