Sitia

Sitia is een merk opgericht in 2002. Het is gespecialiseerd in het creëren van stoelen voor de projectinrichting met de nadruk op kwaliteitsstoelen “made in Italy”.

Sitia is een geëvolueerd merk dankzij een diepgaande productiekennis van avant-gardistische technologieën, gecertificeerde methodologieën en innovatieve structurele onderzoeken, gecombineerd met vakmanschap, passie en maximale aandacht voor details.

Elk product van Sitia weerspiegelt de waarde van het productieproces, onderzoek naar verfijnde materialen en internationale ervaring in de meubelsector.

Sinds 2015 is de creatieve leiding van het merk toevertrouwd aan het creatieve bureau van MM Company.

In 2016 presenteerde Sitia een nieuw bedrijfsconcept genaamd “het menselijk contract”. Een nieuw interieurconcept dat inspeelt op de veranderende behoeften van het hedendaagse leven en de weg vrijmaakt voor aanpasbare meubelcollecties die zelfs in zakelijke contexten aan deze nieuwe vraag van de “menselijkheid” voldoen. Volledig aanpasbare items zijn ontworpen door mensen voor mensen, promoten een contractidee, geïnspireerd door nieuwe professionele menselijke behoeften om aan de behoeften van iedereen te voldoen dankzij een breed scala aan materialen, varianten en prestigieuze afwerkingen. 

 

Exclusief agent voor Nederland.